Sportszemüvegek

Sportszemüvegek Langer és Vígvári optikában Debrecenben!

Mindegy, milyen sportot űz, hogy focizik, úszik vagy jégkorongozik. A jó látás nélkülözhetetlen ha ,optimális teljesítményre és biztonságra vágyik. Játszhat profi vagy amatőr szinten, mindenképpen védelmet nyújtó, egyedileg kialakított sportszemüvegre van szüksége. Szakembereink segítenek eldönteni, hogy pontosan milyen típusra. Választhat téli sportokhoz tökéletes színezésű és UV védelemmel ellátott lencsét,  vízi sportokhoz dioptriás úszószemüveget ,megfelelő napfény és tükröződés elleni védelmet vagy ívelt lencsét, ami a porral és széllel szemben véd..

Sportszemüveg vásárlásakor a legfontosabb, hogy megfelelő alapanyagú lencsét és keretet válasszunk. A sportolás közben bekövetkező balesetek során a szem komolyan sérülhet, de egy sportszemüveg ezt megakadályozza.

A sportszemüveg , legyen masszív , könnyű, pontosan illeszkedjen az archoz, és kényelmes viselet legyen. A szemüvegnek olyan közel kell lennie a szemhez, hogy ne szűrődjön be mellette fény. Az alapanyag ne törjön szilánkosan, amennyire lehet, legyen tartós, ugyanakkor hajlékony és rugalmas. Ezek a tulajdonságok csökkentik a sérülések kockázatát, például egy esés során a szemüveg „enged a nyomásnak” ahelyett, hogy összetörne.

4032 Debrecen, Lehel u. 24.

+36 52 433 920

H-P: 10:00 – 18:00

Szo:  9:00 – 18:00