Multifokális lencsék

Multifokális lencsék Langer és Vígvári optikában Debrecenben!

A multifokális lencsék (más néven progresszív lencsék) a legmodernebb technológiával készített szemüveglencsék, melyek minden távolságra éles képet biztosítanak. Az ilyen lencséket úgy képzelhetjük el, mintha több eltérő dioptriájú lencse lenne összeillesztve. Ez a lencse minden távolságra éles képet biztosít, legyen az autóvezetés, olvasás, laptop vagy számítógép használata.

A bifokális lencsékkel összevetve a legfontosabb különbség az, hogy a multifokális lencse az úgynevezett köztes távolságokra (60-100 cm) is éleslátást biztosít.

A multifokális lencsék esetében nincs zavaró és látható választóvonal, valamint képugrás, mint a bifokális szemüvegeknél, így a látómezők közti átmenet folyamatos, tehát a multifokális lencse szinte észrevétlen.

Mivel a multifokális lencsék több szemüveget is helyettesítenek egyszerre, így egy kis időre van szükség, amíg megszokja, megtanulja használni a szemünk és agyunk.

A progresszív szemüveg megszokása egyénenként változik. Viszont ha valaki egyszer megszokta, soha nem cserélné el más típusú szemüvegre.

Jó hír a kezdő multifokális lencse viselőknek, hogy……..

A nálunk vásárolt Essilor Varilux lencsékre megszokási garanciát biztosítunk!

Bővebb információért keresse kollégáinkat!

4032 Debrecen, Lehel u. 24.

+36 52 433 920

H-P: 10:00 – 18:00

Szo:  9:00 – 18:00