Monitorszűrő réteg

Monitorszűrő réteg Langer és Vígvári optikában Debrecenben!

Manapság az emberek többsége sok időt tölt számítógép, laptop előtt. A számos digitális eszköz által kibocsátott nagy mennyiségű fény károsíthatja látásunkat. Erre nyújt megoldást a monitorszűrő szemüveg.

Egy védőszemüveg a monitor előtti munkavégzéshez ma már szinte elengedhetetlen. A számítógép előtt végzett munka számos olyan tünetet produkál (szemviszketés, égő, szúró érzés a pislogás nyomán, az összefolyt szóáradat stb.), amely megnehezítheti mindennapjainkat, és amelyek könnyedén elkerülhetőek lennének egy szűrő réteg használatával.

A monitorszűrő szemüveg elérhető dioptriás és dioptria nélküli verzióban is. Így ha egyébként nincs szüksége látáskorrekcióra, kékfény szűrő réteggel ellátott szemüveget akkor is igényelhet. A kékfény szűrő felületkezelés természetesen bármilyen szemüveglencse esetében alkalmazható, legyen szó egyfókuszú, bifokális, vagy multifokális szemüvegről.

A monitorszűrő réteg  akkor is ajánlott , ha még  nincs   látás  problémája ,mert:

  • Megelőzi a szem idő előtti öregedését, mert képes a káros sugárzás szelektív kiszűrésére.
  • Növeli a retinasejtek élettartamát, mert csökkenti a szem ibolya-kék fénynek való kitettségét.
  • Segít megőrizni általános jó közérzetünket a létfontosságú látható fény átengedésével (melynek főszerepe van az alvás és ébrenlét, hangulatunk és kognitív teljesítményünk szabályozásában).

4032 Debrecen, Lehel u. 24.

+36 52 433 920

H-P: 10:00 – 18:00

Szo:  9:00 – 18:00