Fényre sötétedő lencsék

Fényre sötétedő lencsék (Transitions lencskék) Langer és Vígvári optikában Debrecenben!

Szemünk hihetetlenül érzékeny a különböző fényviszonyokhoz, legyen az napsütés  fényszóró vagy akár a hó vakító fénye. Ezeknek a megoldására lehetőség van megfelelő  védelmet választani.

A  nap UV  sugarai ellen,  a transitions müanyag lencsék nyújtanak  védelmet.

Ezek a lencék  az  UV fény hatására elkezdenek sötétedni ,úgy hogy  a szemüveglencsékben található több trilló fényresötétedő molekula elkezdi megváltoztatja a szerkezetét.

Kiváló UV védelem

A Crizal Transitions szemüveglencsék legújabb generációja kiváló UV védelmet nyújt a mindennapokban az E-SPF=25 értéknek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy ilyen szemüvegben a szem UV védelme 25-szöröse a szemüveg nélkül elérhető UV védelemnek.

 

Elérhető változatok

A Crizal UV Transitions lencsék rendelhetők barna, szürke és szürkészöld színben, minden alapanyagra és receptértékre (egyfókuszú, bifokális és Varilux multifokális) és bármilyen keretbe beilleszthetők, még a legdivatosabb keretekbe is.

Legújabb fejlesztés
A Crizal Transitions szemüveglencséket gyermekek, felnőttek és idősek számára is ajánljuk

A Crizal UV Transitions szemüveglencsék bármely korosztály számára megoldást jelentenek, kényelmet és védelmet nyújtanak a mindennapokban. Különösen javasoljuk gyermekek számára, mert az ő szemük sokkal érzékenyebb a napsugárzás káros hatásaira, hiszen szemlencséjük csak 12 éves korukra fejlődik ki teljesen.

A Transitions XTRActive olyan alkalmazkodó szemüveglencse, amely kültéren extra sötétre színeződik, gépkocsiban is használható, és beltérben kellemes világos árnyalatot vesz fel .

4032 Debrecen, Lehel u. 24.

+36 52 433 920

H-P: 10:00 – 18:00

Szo:  9:00 – 18:00